Sexy baby

Igår när jag och putte var iväg och shoppade upp mitt presentkort så insåg jag något. Stod där inne i provhytten och testade alla tröjor och underkläder och då dök en tanke upp som jag inte har haft på över 1 år. – ”Fan såg ju riktigt bra ut i det här” Rätt sorgligt att jag sällan känner så. Putte hjälpte nog till lite med. Han fick stånd när han såg mig i mina nya underkläder inne på new yorkers och det måste man ju ta positivt. Sorry att detta inlägget ser knas ut. Sitter på tåget på väg hem och skriver detta på mobilen. Ha det bra

6 Responses to “Sexy baby”

 1. Jonas Says:

  Det är definitivt nice!

 2. Andreas "an Dui " Stenström Says:

  Instämmer med Jonas, det är nice! :)
  Hoppas du hade kul hos Putte iaf!! =)

 3. nathaliestankar Says:

  Mmm kändes hur bra som helst.
  Riktigt skön känsla

 4. nathaliestankar Says:

  Det var en trevlig helg

 5. Jonas Says:

  Vad bra, nu ska du bara stå på dig! (eller han kanske sköter det, ståendet alltså ^^)

 6. nathaliestankar Says:

  Hahahah
  Nej vart inget sådant :P inte i butiken iaf

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu