Fan vilken grym tjej

YouTube Preview Image

Henne vill jag se live, grymt bra komiker.

Tags: , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Fan vilken grym tjej”

 1. zLiMbiLLy Says:

  Mmm…hon är sisodär lagom frisk =p

 2. Jonas Says:

  Bara en fråga, tycker du verkligen hon är grymt bra komiker eller är hon grymt bra komiker för det här klippet? För rent ut sagt, hon är jäääävligt dålig live och har riktigt dålig komik. Det här klippet ÄR ett undantag, minst sagt.

 3. zLiMbiLLy Says:

  #2 Håller helt med Jonas. Hon kan vara bra ibland, men för det mesta bara massa gröt och feministsmörja, det är ju mest ”obekvämt” fnitter hon orsakar, iaf vad jag märkt. =)
  Hur som helst, så tycker jag att dagens komiker är ganska tråkiga, särskillt ”RAW-komikerna”. De bara säger ordet fitta, kuk och knulla hela tiden, så tror de att de är roliga. Men Nour har ju förmågan att ibland går en ”sketch” av det, och då blir det roligt (precis som i klippet).
  Jag själv gillar den ”svarta humorn”, med knivskarp ironi och rollfigurer, även parodier kan vara skoj. (Jag är ju en ironikermänniska) =D
  Finns inget roligare än ironin, (tycker jag).
  För att nämna en kvinnlig komiker, så tycker jag Sissela Kyle asgrym. Mia Skäringer är också asrolig när hon är som bäst =P

 4. nathaliestankar Says:

  #3 Love her :D

 5. nathaliestankar Says:

  #3 Från att ha sett detta klippet älskar jag henne. Har inte sett mer av henne dock…

 6. nathaliestankar Says:

  #2 Ironi är underbart :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu