Dagens bild

Tags: , , , ,

26 Responses to “Dagens bild”

 1. Sebbe Says:

  Fy fan.

 2. chrille Says:

  why?

 3. Nicklas Says:

  de får gärna hålla på för min del, men bespara oss gärna på grafiken!

 4. nathaliestankar Says:

  Sebbe: Ja alla har rätt till en åsikt.

 5. nathaliestankar Says:

  Chrille: Har haft bilder med 2 tjejer och då har ingen klagat.

 6. nathaliestankar Says:

  Nicklas: Men 2 tjejer är helt okej?

 7. Nicklas Says:

  nathalie: ja för min del ja.. men har du fått en förfrågan om att ha bilder på 2 killar eller var det du själv som ville ? det är ju din blogg så det borde inte spela så stor roll vad vi andra säger egentligen. men som du själv sa, alla har rätt till en åsikt.

 8. Nicklas Says:

  men skit i det nu! när kommer det där nya upp som du prata om tidigare ?? =D

 9. nathaliestankar Says:

  Nicklas: Var jag själv som ville. Absolut folk har rätt att säga vad de tycker och det är bra. Ville ha med den för jag har haft med 2 tjejer så det är inte mer än rätt att ha en med 2 killar. Sen tycker jag att den är vacker.

 10. nathaliestankar Says:

  Nicklas: Ligger uppe nu.

 11. zLiMbiLLy Says:

  Two guys are never okay. Two girls makes it heaven.

  Alltid. :O

 12. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Mmm många tycker så. Jag anser att antingen är man emot homosexuella eller inte och då ska det vara lika okej med kille/kille som tjej/tjej.

 13. zLiMbiLLy Says:

  Joo…men tjejer kommer alltid att vara bättre, mer accepterat. Tjejer vill va med tjejer och killar vill se tjejer ihop…oftast.

  Plus(!) att tjejer alltid kommer att vara vackrare, sensuellare, sexigare, sötare, finare, snyggare mer accepterade än killar.

  Killar kan helt enkelt inte vara det.
  Då spelar det ingen roll om det är två nakna (homosexuella) killar. Så det så.

 14. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Att det kommer vara mer accepterat tror jag med, dock tycker jag att det är fel.

 15. zLiMbiLLy Says:

  Men vad tycker du, tycker du verkligen att det är fint?

  T.ex, tänk om din pojkvän plötsligt skulle hitta en ‘snygg’ kille som han kanske vill ha sex med.
  Hur skulle du reagera? positivt/negativt? tråkigt/kul?

 16. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Ja det tycker jag. Tråkigt självklart eftersom jag älskar honom och det skulle betyda att vi skulle få göra slut. Har en bror som är bi/homosexuell och jag har inga problem att se han och hans kille ihop.

 17. Sebbe Says:

  Har inget emot bögar, men undviker helst att se 2 killar nakna tillsammans osv.

 18. nathaliestankar Says:

  Sebbe: Okej det kan vara förståeligt. Förlåt att jag sabbade din dag.

 19. zLiMbiLLy Says:

  Okej. Samma här om jag skulle ha en flickvän. Jag skulle inte klara av att se henne t.ex i en trekant med en annan tjej. Jag skulle dö av svartsjuka, bli knäckt, även fast tjejsex är vad jag tänder på att se allra mest.
  Ibland förstår jag bara inte på folk som tar sex så extremt simpelt och oseriöst. Typ som bara kan låta sin partner knulla runt, göra vad den vill. Då börjar man starkt fundera på om dessa människor har känslor eller ett uns av riktig kärlek i kroppen. Jag själv är iaf sånn person som vill ha mycket sex och mycket kärlek, ge och ta. Men inte låta sexet påverka kärleken.

  Gay-folk har jag inget emot som personer. Men jag är homofob. I-PK I know. Det är bara det att hbt-rörelsen är någonting som jag inte det minsta hör hemma i, och jag vill inte heller vara del av den. Det är bara så, men bara för det så hatar jag absolut inte hbt personer, för som personer är de ju som vem som helst.

  Till exempel…så finns det en transexuell person kontakt med min släkt.

 20. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Förstår inte riktigt vad sex med vem som helst hade med bilden att göra. Jag förstår folk som kan göra så i förhållanden, dela med sig av sina partner. De vill att de ska njuta så mycket som möjligt även om det inte är dem själva som ger njutningen. Dock skulle jag inte klara av det.

 21. zLiMbiLLy Says:

  Förlåt gled ifrån ämnet, är trött och råkade ordbajsa lite…:P

  Men iaf det är bara ett dilemma jag har, att jag inte skulle tåla att min partner hade sex med nån av samma kön…inte ens ”på skoj”.

  Jag är homofob…men inte emot dem som personer… äh shit da same…

 22. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Haha lugnt :D
  Förstår vad du menar, alla är vi olika.

 23. Sebbe Says:

  Haha Nikita du har inte sabbat min dag :) de va bara som jag sa :P Är ju inte direkt de jag förväntar mig när jag går in på din blogg :)

 24. nathaliestankar Says:

  Sebbe: Nej kanske inte :P

 25. nynnande Says:

  Jag har läst här men aldrig kommenterat förut. Nu kände jag att jag måste:
  Jag tycker bilden är fin!

  den här bilden är också härlig:
  http://malove.tumblr.com/post/962660802/edmontongreg-dicksdicksandmoredicks-via

 26. nathaliestankar Says:

  Nynnande: Åh kul med en ny person som kommenterar. Blir lika glad varje gång. Tack ska du ha, en som är på min sida :D
  Tack för länken.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu