NEJ TACK, INGEN REKLAM ! ! !

Nu får ni ge er!

Den senaste veckan har jag fått 3 kommentarer som är ren reklam.
Allt från guld, bröllopsfoton till tävlingar på andra bloggar.

Min blogg är ingen reklamplats.
Nästa kommentar som kommer upp blockeras och ni är inte välkomna tillbaka till bloggen.

Tags: , , , , , , , ,

6 Responses to “NEJ TACK, INGEN REKLAM ! ! !”

 1. Nina Says:

  Då kommenterar jag då ;)
  Eller vet inte om jag kan ställe fråga här hur som helst men gör det och hoppas på det bästa :)
  Jag har varit tillsammans med min kille i två år nu och nu i veckan så kom vi båda fram till att…vi har inget nytt :o (sätt att ha sex på) vi har kört allt känns det som. Vad gör man? :o

 2. nathaliestankar Says:

  Nina: Tror de flesta känner så i en långvarig relation. Oftast hamnar man i rutiner, tex har bara sex innan man ska sova osv. Det man kan göra är att göra det oväntade. Ha sex mitt på dagen, offentligt tex i en hiss,park eller varför inte i bilen. Har man inga sexleksaker kan man införskaffa lite för att piffa upp det. En liten vibrator som killen kan hålla i och reta dig tills du inte kan hålla dig längre. Köp en härlig och ordentlig massageolja, en utan smak och massera varandra över hela kroppen och avsluta sen med era sexuella delar. Ta en miniweekend för att bryta rutinerna. Annars förverkliga en fantasi ni har gemensamt eller varför inte filma/fota er själva när ni har sex? Hoppas något har gett dig lite idéer.

 3. Jonas Says:

  Det kallas bottar :)

 4. nathaliestankar Says:

  Jonas: Kan kanske vara så men så less på dem.

 5. Nina Says:

  vi har sex under dagen, ofta bara sådär överraskande. Vi har både olja och vibrator och båda används kan jag säga. Men ställningarna känns som vi gjort alla rimliga liksom. vi har förverkligat både hans och min fantasi. Men nya leksaker har vi en hel del på g så får se och den miniweekenden låter inte fel! Tack så jättemycket! :)

 6. nathaliestankar Says:

  Nina: Var så lite så. Ni hade gjort mycket för att piffat upp det ändå :P

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu