Veckans underkläder

Har bestäm mig för att sluta med killarnas underkläder.
Av den enkla anledningen att det inte finns lika mycket till er killar som för oss tjejer.

Om ni kommer sakna det, kommentera så får jag lägga upp det igen.

Här kommer tjejernas underkläder

Hustler Relax – Medium

Läckra trosor från Hustler Lingerie i vitt med röd text ”Hustler Relax… it´s just sex” och kant söm.

Storlek:
Medium
Pris: 99:-

Köp dem här

Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Veckans underkläder”

 1. Lina Says:

  Hej,

  Jag heter Lina Adelöw och hittade den här texten på din blogg att du hade besökt ett homeparty.

  Jag håller på att skriva en uppsats i Företagsekonomi B gällande direkthandel med inriktning på hempartyn och skulle vilja få lite information från konsumenter kring detta vilket är anledningen att jag kontaktar dig.

  Det är tyvärr lite bråttom, jag behöver få svar på mina frågor senast torsdag-fredag, då jag har haft problem med att hitta folk som köpt produkter vid hempartytillfällen men hoppas ändå att du har möjlighet att hjälpa mig! Du behöver bara svara kortfattat om du har ont om tid.

  Om du är intresserad, maila mig på [email protected].

  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Lina Adelöw

 2. nathaliestankar Says:

  Absolut mailar direkt.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu