Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “Dagens bild”

 1. nynnande Says:

  Läcker bild! Hårets lockar i motljus…

  Så: jag är kvinna, 40+.
  Jag läser din blogg 2-3 ggr/vecka. För att den är trevlig. Lättsam. Fina bilder. Ibland hittar jag musik jag aldrig hört som jag gillar. Och jag är fascinerad över att du är så öppen.

 2. nathaliestankar Says:

  Nynnande: Åh kul att en mogen kvinna läser bloggen. Öppen har jag alltid varit. Sex är ett av det mest naturliga som finns, alla har det i någon slags form så varför inte prata om det och dela med sig av alla tips och tricks. Då tror jag alla blir lite mer lyckliga.

 3. iX Says:

  ser ut som angelina jolie! :D

 4. nathaliestankar Says:

  iX: Kanske lite men det är inte hon, tyvärr :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu