Frågestund

Frågestund

Vi kör ingång med en ny frågestund.

Ni får ställa vilka frågor ni vill.
Allt från jobb, sex, relationer, m.m

Ni har fram tills på söndag på er.

Så kom igen, hit me !  ! !

Tags: , , , , , ,

8 Responses to “Frågestund”

 1. Jocke Says:

  Kan du länka till siten som dina naken bilder var uppe på?

 2. nathaliestankar Says:

  Jocke: Mina nakenbilder? Alla har fattat detta fel. En person tog mina ansiktsbilder och kopplade ihop dem med nakenbilder, inte mina nakenbilder för de ligger inte ute på nätet. Så dum är jag inte.

 3. Sara Says:

  Hej! Härlig blogg, Tänkte fråga dig vad du tycker piffar upp sexlivet extra mycket och skapar spänning i relationen. Jag och min kille har fått upp ögonen för bondage och submission. Så berätta gärna va du gillar så kanske jag kan snappa upp något tips på nå spännande också enligt dina erfarenheter =).

 4. nathaliestankar Says:

  Sara: Absolut, svaren kommer på söndag. Tack för att du gillar bloggen :D Blir så glad av sådana kommentarer :D Om man får fråga, hur hittade du hit?

 5. Sara Says:

  Kanon då hoppas jag på ett långt trevligt svar =D, ett ärligt för den delen också, känns som många skäms över berätta vad de tycker är extra hett i sängen. Men intrycket jag fått av dig är att du säger som du tycker =). Jag googlade faktiskt efter bloggar, så hitta ja hit.

 6. nathaliestankar Says:

  Sara: Är alltid ärlig här. Är själv lite inne på bdsm, vissa delar iaf. Kul att du hittade hit och att du stannar :D

 7. Sara Says:

  Bra de tjejen! =) Läste att du haft sex med äldre män, hur gamla? Hade varit otroligt spännande å läst om de erfarenehterna, tycker ageplay är spännande! men aldrig vågat ta intiativ. Så hoppas du svarar på de också ;)

 8. nathaliestankar Says:

  Sara: Den äldsta var 12 år äldre, men har haft sexuella upplevelser med en kille som är 18 år äldre. Det kan vi ordna. Du kommer få svar på det med.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu