Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “Dagens bild”

 1. Anders Says:

  Ser skönt ut. Som massör tycker jag att sätet är det skönaste stället att massera. Ofta är det mycket spänningar där och ”sk. seriösa” massörer slarvar oftast med sätet. Spänningar där kan göra att sexlivet blir lidande. Jag har själv hittat en bra terapeutisk massage som påverkar sexlivet possitivt.

 2. nathaliestankar Says:

  Anders: Jag har en hel del spänningar och knutar i rumpan och höfterna. Gör sjukt ont när man får massage där men det hjälper.

 3. Anders Says:

  Då kanske du också erfarit hur en del massörer inte masserar hela rumpan trots att det finns spänningar där. Min erfarenhet säger att om det gör sjukt ont så har massören för brottom och är för hård. Det är ofta så att vi har spänningar även på framsidan i muskelfästena. En bra helkropps massage brukar ta 90minuter.

 4. nathaliestankar Says:

  Anders: Ja en del glömmer bort det. Massage ska göra ont för att det ska göra någon verkan på mig. Jag ska i princip ligger och grina för annars gör det ingen nytta.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu