Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “Dagens bild”

 1. Line Says:

  Hej Nathalie! Jo, jag är en tjej på 15 år som gärna skulle vilja köpa sexleksaker via internet, men utan att mina föräldrar märker det. Det vore roligt (eftersom att du arbetar som sexleksakssäljare) om du kunde sälja här på din blogg, och liksom göra paketen lite diskretare, om du förstår vad jag menar… Du kanske kan höra av dig om detta skulle kunna vara möjligt?
  Tack & hej, leverpastej.

 2. nathaliestankar Says:

  Line: Både ja och nej. Det finns en 18 års gräns av en anledning men visst det beror lite på vad du skulle vilja ha. Dock kommer frakten bli lite dyrare då det blir dubbel frakt. Den till mig och sen frakten jag får stå för till dig.

 3. zLiMbiLLy Says:

  Haha vad sööt :P
  Får se… jag kanske också vill beställa ifrån dig nån gång Natta ;)

 4. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Absolut bara att säga till mig.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu