Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Dagens bild”

 1. Anders Says:

  Mysigt. Att få smeka ett par bröst som han gör gillar jag. När tjejen står som hon gör och brösten hänger fritt blir det en speciell känsla, man kan känna tyngden men de är ändå fritt svävande. Att hon njuter gör bilden ännu läckrare. Själv skulle jag gärna låta min penis lätt vidröra hennes bak medans jag smeker brösten. mums….

 2. nathaliestankar Says:

  Anders: Kan förstå att det är en underbar känsla.

 3. zLiMbiLLY Says:

  Härlig bild!! :P ””’

 4. nathaliestankar Says:

  zlimbilly: Mmm mysigt, sexig och het samtidigt.

 5. Anders Says:

  Gick tillbaks och tittade på bilden igen. Var och dansade tango i måndags. En av tjejerna jag dansade med hon blundade och bara föjde med när vi dansade och hon hade ett liknande njutfyllt uttryck i ansiktet när vi dansade som hon på bilden. Dans kan vara så mysigt och njutbart att en bra dans är bättre än viss sex.

 6. nathaliestankar Says:

  Anders: Kan jag tänka mig. Man ska unna sig sådant.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu