Veckans produkt

Rosebuds Anal Jewelry – Large Skull

Vi erbjuder några av världens mest exklusiva och unika analpluggar/ analjuveler från Franska Rosebuds

Designad av Julian Snelling. Tillverkade i rostfritt stål med en längd av 7.5cm och en största diameter på 3cm och väger 170gram.
Stor döskalle som drar till sig mycket uppmärksamhet.
Bra vikt i analpluggen som gör sig påmind vad du har i stjärten.
Dessa exklusiva analpluggar är en perfekt present till din käresta.

Längd: 7.5cm, Diameter 3cm
Material: Rostfritt stål
Märke: Rosebuds, Designer: Julian Sneling

Pris: 895:-
Köp dem här

Min åsikt:

Finns väldigt många smycken att välja på och vilken idé!
Vart faktiskt lite sugen själv.
Finns med olika motiv, pärlor i olika färger och i olika prisklasser.
En unik present till din käresta.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Veckans produkt”

 1. B. Says:

  Hahaha, jag tycker den här produkten är den roligaste på länge. Det är en kul ide och så, men ärligt talat har jag svårt att se poängen med den. Om man inte går igång otroligt mycket på att ha en liten plugg i rumpan då. Uppvisning känns mindre viktigt. Inte minst eftersom det blir så sällan och för så få personer. Dessutom anser jag att en ”naken” anal är långt mer upphetsande än en sten, skalle etc som sticker ut. Skön produkt men inget för mig antar jag… ;)

 2. nathaliestankar Says:

  B.: Ja du har en poäng. Du visar inte upp den för speciellt många. Om du däremot gillar att ha något där kan du göra det med stil :P . Kanske passar bra för porrskådisar och kanske strippor om de visar så mycket för sina kunder.

 3. B. Says:

  För porrskådisar och eventuellt strippor kan det säkert finnas en poäng med den. Ärligt talat så gillar jag idén rätt mycket. Det är först när mina tankar återvänder till verkligheten som den framstår som ganska onödig. En fördel är väl iofs att förberedelserna inför analsex potentiellt sett kan förkortas en del. Det kan ju vara värt rätt mycket faktiskt. Förutsatt att tjejen vill gå omkring med den under lång tid såklart.

 4. nathaliestankar Says:

  B.: Ja där har du en poäng med. Plugga i den som förberedelse. Sen tänk om man skulle ha i den under arbetstid, det skulle kännas lite förbjudet.

 5. Anders Says:

  Jag blev sugen att prova den. Just att den väger lite mer än de vanliga jag provat tidigare gör att iaf jag blir nyfiken att prova. Att den har en döskalle känns inte min stil, jag skulle föredra något mer neutralt som en blank knapp. Synd att den är lite dyr för att bara prova och öppet köp lär väl inte vara aktuellt för den sortens leksaker. Att ha den på jobbet skulle jag också gilla. Jag skulle iaf ha den på plats nästa gång jag tog massage. Finns billigare varianter som väger ungefär lika mycket? Ett mått som jag saknar är avståndet mellan kulan och döskallen, det avgör hur bra den sitter, en för kort stång gör att den lättare vill glida ur.

 6. nathaliestankar Says:

  Anders: På den sidan finns det olika varianter, dock är billigaste 598:- och nej öppet köp tillämpas nog inte där, hahaha :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu