Sexfakta

-   ”I Hong Kong är en hustru tillåten enligt lag att döda sin otrogne make, men bara om hon gör det med sina bara händer. Makens älskarinna däremot, kan dödas på vilket sätt som helst.”

Tags: , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Sexfakta”

 1. Paulina Says:

  Hej
  Hittade in till sida o har kollat runt lite:)
  Jag jobbar på Novahuset och vi är en föreningen som arbetar med dessa frågor, främst inriktade på sexuella övergrepp. Vi har msn o mailjour, föreläser på skolor i hela Sverige mm. Vi har kontakter med unga, tjejer som killar i hela Sverige främst i åldern 12-30 år.
  Jag har själv erfarenhet av övergrepp, min blogglänk finns på novahusets hemsida, http://www.novhuset.com
  Ämnet sex rör så mycket, som respek, attityder, allas lika värde mm som är otroligt viktigt att prata om i skolan. Det vi märker är att ungdomarna tycker det är viktigt o kul med, vet man ju själv.
  Vi samverkar med olika tjejjourer mfl och försöker alltid hitta fler personer att samverka med för mer spridning av ämnet och att det lyfts.

  Kolla gärna in vår hemsida o maila om det e nåt, kanske ses framöver:). Fortsätt med ditt jobb här på sidan o ha det bra!

  Kram Paulina Novahuset

 2. nathaliestankar Says:

  Paulina: Åh kul att du hittade hit. Jag ska absolut kika på eran hemsida. Försöker hitta någon förening/ tjejjour som jag kan göra någon nytta hos. Tack för tipset.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu