Tappad mobil


Tappade min mobil idag vid prästgårdsvägen i Upplands väsby.
Har någon sett den?

HITTELÖN!
Om någon kan få tag på mitt simkort med alla kontakter så ger jag en hittelön.
Mobilen skiter jag i, eller ja kul att få tillbaka den med ifs men simkortet med alla kontakter är viktigast.

Om någon har hittat den, ser att någon vän har en ny mobil som denna ovanför fast med TURKOS baklucka eller har snott den kontakta mig.
Ska inte anmäla men vill bara ha den tillbaka.

FAN ! ! !

Tags: , , , , , , , , ,

2 Responses to “Tappad mobil”

 1. zLiMbiLLY Says:

  Fin mobil! hoppas du återfinner den!!

  Btw… så kan jag också säga att min vecka har gått uppochner, relationsmässigt då.

  Jag är otroligt lycklig och kär i min tjej i Uppsala, hon är en BOMB av glädje för mig, bland det det sötaste och vackraste som gud skapat i mina ögon.

  Vi missförstår varandra ofta och då uppstår det oro, främst hos mig.
  Hon är en tjej som har ett sorgefyllt förflutet och lider ibland av det. Men vi lär oss hela tiden, och ju längre tiden går så smälter vi ihop och fungerar bättre och bättre tillsammans. I och med att vi löser ALLA problem tillsammans genom kärlek, respekt och tålamod.

  I veckan blev jag orolig över att det geografiska läget (20+ mil) emellan oss skulle sära på oss, då jag ”misstänkte” såna vibbar av henne. Då hon sa att ”det kommer nog inte att gå”, blev jag väldigt ledsen och orolig. Så på kvällen pratade vi om det på telefon, och då visade det sig att hon ABSOLUT inte menat det som så, att vi skulle ge upp våran kärlek.
  Utan hon menade bara *kraftigt uttryckt* att det var otroligt jobbigt att ha sin kärlek till någon så långt bort. Men att hon absolut inte ville ge upp.

  (En typiskt flummig och tjejjig kommentar. Som inte är särskilt genomtänkt.)

  Men nu ska vi ses imorrn och jag åker upp till henne ett par dagar. Jag är så glad att det bubblar och slår gnistor inom mig.

  ”Livet går upp och det går ner” ….. ”Man måste ha tråkigt, för att se det roliga”….. ”Det måste vara grått och mörkt, för att man ska kunna uppskatta det ljusa och färgglada”

 2. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Ja visst är det så men så här är det alltid. När allt faller på plats och jag är 100% lyckligt så kommer något som förstör allt.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu