Vilken jävla 1 april

Dagen började mindre bra….

Gick upp lite efter 06.00 (brukar gå upp halv nio annars) för jag skulle på möte i Länna.
Tar mig till Solna och får skjuts därifrån.

Kommer dit och mötet ställs in….
Suck men men vad ska man göra.

Sen gick dagen rätt okej iaf, var lite trött för jag kunde inte sova dagen innan, fick väl ca 4 timmars sömn.
Sen kommer jag hem och kollar mailen….

Då tackar tjejjouren nej till mig.
Kanske inte låter så hårt men fan vad ledsen jag blev.
Började nästan gråta.

Vill komma någonstans känner jag och detta skulle bli ett stort och bra kliv där jag kunde växa lite.
Nu står jag och stampar på samma ställe igen.

De tackade nej pga av bloggen och jag som trodde att den skulle hjälpa.
Pga porrfilmen jag lade upp dagen innan jag var intervjun med dem (som jag var skeptisk till att lägga upp men var snäll för en läsare) och pga vissa bilder.

Förstår att de är emot porr men folk ser olika på vad som är porr.
Vissa tycker en vanlig nakenbild är porr och andra tycker att en bild på en trekant är porr.

Vad ska man göra?

Får ta nya tag imorgon för nu lägger jag mig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses to “Vilken jävla 1 april”

 1. Lina Says:

  Dom på tjejjouren är riktigt orättvis mot dej Nathalie!Kan dom sluta ha så mycket fördomar???Det är ju dina grundvärderingar som räknas med,inte att du gillar porriga bilder på din blogg eller filmer.Jag blir arg när jag får höra nåt så jävla korkat,men dom går om miste av en värdefull person som dej!

 2. nathaliestankar Says:

  Lina: Tack ska du ha. Jag känner så med, kanske låter själviskt eller egoistiskt men de går fan miste om något. Har massa kunskaper, är relativt fördomsfri och jag kan nå ut till personer. Det är ju detta jag vill göra.

 3. zLiMbiLLY Says:

  Håller med!
  Nu har moraltanterna m(d)issat Dig, deras förlust kan man då lugnt säga.
  För en mer driven person än Dig får man leta efter!

  Häng inte upp Dig på det här nu.
  Det finns andra chanser att nå dit, ungdomsmottagning? föreläsare?
  Du fixar det gumman! *LOVAR*!

 4. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Ja jag ska söka vidare för det är detta jag ska hålla på med.

 5. Anderst Says:

  Att vilja hjälpa andra är en av de bästa egenskaper någon kan ha. Hoppas du snart hittar ett samanhang där du får tillfälle att göra värden bättre.
  Vill tippsa dig om en bra kille som heter Johan Ekenberg han har kurser som jag gått och där kan du träffa andra som vill blomma ut och göra värden bättre.
  Kram o Lycka till.

 6. nathaliestankar Says:

  Anderst: Åh tack för tipset. Ska kolla upp honom. Ni är för goa alla läsare.

 7. Henrik Says:

  Du som är en sådan härlig person!, Synd att tjejjouren inte kunde hantera en bra kvinnlig förebild som har bra åsikter och bjuder härligt på sig själv. En bra förebild för oss alla. Jag tror tjejjouren missar ett riktigt bra perspektiv och förebild iom att de tackade nej. Bara för att känner att de måste vara yber-PK. Säkert ingen lätt prioritering iofs för dem.

  Du kan inspirera och få många tjejer och kvinnor att lita på sig själva sexuellt, självkänsla och tilltro. Att stå för något verkligt och sitt eget istället för att lyssna på andras sanningar.

  Fortsätt vara dig själv och göra det du tycker känns rätt. Fast jag tror inte jag ens behöver nämna det …

 8. nathaliestankar Says:

  Henrik: Tack ska du ha, den där kommentaren värmde verkligen. Hoppas du följer min blogg på den nya adressen också. Jag kommer att jobba med detta även om jag inte är råfeminist eller politiskt korrekt.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu