Första egofotona med nya kameran

Tags: , , , , ,

14 Responses to “Första egofotona med nya kameran”

 1. Erik Says:

  Schyssta bilder och bra kvalitet på bilderna!

 2. ken Says:

  Nice! Kan du inte ta lite bilder på dina leksaker, fem bästa dildosarna fem bästa baksaker? kram

 3. ken Says:

  har du några tips till min tjej som letar efter en dong som sitter på sugpropp, fast en med två kukar så att hon kan rida på en och ha en i varje samtidigt som hon suger mig

 4. nathaliestankar Says:

  Erik: Ja jag diggar min nya kamera.

 5. nathaliestankar Says:

  Ken: Har videobloggat om alla leksaker men visst kan fota dem med.

 6. nathaliestankar Says:

  Ken: Hmm kan kolla runt lite se vad jag hittar.

 7. Martin Says:

  Du har några snygga bilder på din egen urringning är på sidan. Jag tycker du borde bjuda på flera sådana.

 8. Martin Says:

  Du har några snygga bilder på din egen urringning är på sidan. Jag tycker du borde bjuda på flera sådana.

 9. ken Says:

  Ja gör det, hon längtar :) Har du även tips på analsex? jag är lite för stor för att komma in, kanske borde börja leka med mindre storlekar och sedan öka för att bli lite vanare, lr vad tycker du ? vi har även sätt att det finns pluggar som man pumpar, är det ng du prövat ? vad tror du om dem ?

  Hur går det med listan? har du så många x att du inte hunnit fylla i :) vi börjar bli lite smått nyfikna *smile!

 10. nathaliestankar Says:

  Martin: Tack ska du ha. Det ska jag ha i åtanke :D

 11. nathaliestankar Says:

  Ken: En som man kan pumpa upp är nog bra eftersom du kan variera storleken på den. Har köpt en men den var för stor redan i det minsta steget för mig. Ska kolla mer på listan imorgon. Är för bakfull idag…

 12. nathaliestankar Says:

  Ken: Hittade ingen med sugpropp men denna hittade jag: http://www.vuxen.se/naturals-double-penetrator-p-7608.html

 13. ken&lovisa Says:

  Hej, jag som hade skrivit ett så långt inlägg,,,,,, Tack för en super blogg, vi läser den varje dag :) Vi är ett par i 25 årsåldern och har precis börjat utforska vårna sexualitet : ) mkt man vill göra men lite för fega kanske :) Vi har nyligen börjat leka med baken, vilket är otroligt spännande, kunde aldrig tänka mig att det kunde vara så skönt! tack för tipset, ska verkligen beställa, hoppas bara den är stadig nog : )

  Har du några tips på analkulor ? gillar det skarp, men mina är lite för små, skulle gärna ha 2 storlekar större. /kram L

 14. nathaliestankar Says:

  Ken&Lovisa: Kul att ni gillar bloggen :D Alltid kul med nya läsare. Dessa kanske skulle passa: http://www.vuxen.se/fantasy-island-black-currant-p-6918.html/?ref=54

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu