Sexfakta


-   ”Människan har den största penisen i proportion till kroppsstorlek av alla arter. Det finns ingen verklig biologisk anledning till varför den mänskliga penisen har en sådan häpnadsväckande längd och omfång; en smalare penis skulle kunna inseminera en kvinna lika bra.


Man tror att den stora penisen har utvecklats enbart för att kvinnor gillar den så mycket. Genom att para sig med välutrustade män så har kvinnor omedvetet hjälpt urvalsprocessen. Under evolutionen har alltså män med stora penisar vunnit, till stor förnöjelse för kvinnorna.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Sexfakta”

  1. ken Says:

    hur stora gillar du ?:)

  2. nathaliestankar Says:

    Ken: Storleken spelar inte så stor roll för mig. Däremot gillar jag att den är böjd uppåt. Mycket lättare att träffa g-punkten då. Lite som en banan i formen ;D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu