Webbhotell fixat

Så nu har man ordnat och betalat ett webbhotell och en domän.

Dock funkar det inte som jag vill.

* Jag kan inte importera bloggen
* När jag installerar ett tema så funkar det ej

m.m.

Inte mycket som går i min väg just nu men jag får bra service av webbhotellet Binero.

Hojtar till när allt är klart så får ni nya adressen.
Då ska sidan flyta på och man ska kunna kommentera.

Hejs

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Webbhotell fixat”

  1. Lina Says:

    Jag har så svårt att säga mina fina åsikter till mina kära arbetskamrater,men idag sa jag hur vackra ögon Nathalie har.Hon blev rörd tror jag……men jag skulle vilja säga att hon är en bra förebild för dom som tränar.Jag vill ju gå ner i vikt,å då kanske jag kan säga det till henne.När jag har liksom bestämt mej.Eller vad säger du ”blogg-Nathalie”?

  2. nathaliestankar Says:

    Lina: Man ska ge komplimanger, det ger en annan människa så mycket. Är man nöjd med något säg det för oftast får man bara höra vad folk INTE är nöjda med.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu