Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Dagens bild”

  1. Lina Says:

    Härlig bild så här på lördagkväll!
    En annan sak är ju det här med att tycka synd om sej själv som allt för ofta händer för mej,förvisso kan ju barndomen va en bidragande orsak.Men jag måste bara ta det på sista träffen av reikihealingen,det är just att jag vill inte göra mej till ett offer med att tycka synd om mej själv men ändå kommer det.Det kommer så oberäknat och så känns det så olustigt som en käftsmäll.Jag hatar det och vill inte ha det så,hoppas du fattar mej rätt Nathalie.

  2. nathaliestankar Says:

    Lina: Ja jag förstår dig. Jag är likadan eller har varit. Är bättre på det nu att INTE sätta mig själv som offer. Tar tid att få bort.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu