Dagens låt

YouTube Preview Image

Bubble bobble – Hillbilly Rodeo OC remix

Tags: ,

2 Responses to “Dagens låt”

  1. Erik Says:

    Gick inte att skriva i en äldre post, så jag skriver här:

    Angående nya adressen

    ”En del av mitt arbete består av konfigurering/felsökning av webbsidor. Hur fungerar en import/export av material från en blogg till en annan egentligen? Vad är det för format på exportfilen och vilken info får man med i den?”

  2. nathaliestankar Says:

    Erik: Filen är en XML-fil men wordpress anser att 14 mb är för mycket att importera vilket jag inte fattar. Det är ingen speciellt stor fil. De på supporten ska se om de kan lägga upp den på en ftp server eller dela upp filen. Själva exporten är lätt, trycker på en knapp och du får en fil med allt innehåll; text, bilder m.m. Importen ska vara att ladda upp en fil men min fil är för stor påstår wordpress.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu