Sexfakta

-   ”Att sälja kondomer i automat är förbjudet i amerikanska stater som Hawaii, Kentucky, Massachusetts, Pennsylvania och Wisconsin. I Texas får inga andra än ”registrerade farmaceuter” sälja kondomer eller andra typer av preventivmedel ”på gator eller andra offentliga platser”, inte ens läkare. Detta innebär att alla – till och med läkare – som försöker tjäna lite extra pengar på att göra detta kan bli åtalade för att ”olagligt ha utövat läkaryrket”.

Man får inte köpa ett paket kondomer på ett apotek någonstans i Nebrask. Enbart läkare får sälja dem. I Arkansas får kondomer endast säljas av läkare eller andra som jobbar inom vården.

I Delaware får kondomer endast säljas av doktorer och apotekare.

I Kentucky och Nevada är försäljningen av kondomer begränsade till medicinska utövare och licensierade apotekare, men deras licens för försäljning för inte sitta uppe någonstans där kunderna kan se den. I Maine, däremot, måste licensierade kondomförsäljare visa upp sina licenser för kunder.

I Nevada, där det finns 35 legala bordeller, finns naturligtvis inga kondomproblem: lagen kräver att kondomer finns tillgängliga på alla bordeller och att använda dem är obligatoriskt.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “Sexfakta”

 1. zLiMbiLLY Says:

  GAAAALET!!!

 2. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Tror det beror på att de är så superkristna i USA.

 3. zLiMbiLLY Says:

  Nja kanske…tror jag med. Det finns ju mycket kristna och katoliker.
  USA är ju i stort sett kristet. Finns ju inte heller så mycket som ”utmanar” kristendomen där heller.

  Såg efter Big Brother programmet ”Cheaters”, som helt bygger på att man ska spionera på personer som misstänks vara otrogna. De fördömer VERKLIGEN otrohet i det högsta.
  (Avskyr programledaren -.-)

 4. nathaliestankar Says:

  Zlimbilly: Det programmet är sjukt och programledaren är creepy….

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu