Dagens bild

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

14 Responses to “Dagens bild”

 1. ali Says:

  Jag lägger upp bilder på vackra är du

  Mer Set Bilder av överviktiga flickor

 2. nathaliestankar Says:

  Ali: Lägger du upp bilder på mig, vart då? Ska leta mer bilder på överviktiga kvinnor.

 3. ali Says:

  Dig från denna webbplats kan du ta fantastiska bilder

  Mycket fina bilder för din blogg

  Jag tycker att det är dags att komma till den här bloggen

  Tack vare din blogg

 4. ali Says:

  http://www.jeegar.com

 5. nathaliestankar Says:

  Ali: Dagens bild är inte bilder som jag har tagit. Kul att du följer den.

 6. nathaliestankar Says:

  Ali: Inte min typ av hemsida….

 7. ali Says:

  pic ————-> http://www.ladda-upp.com/bilder-a/dark-359.jpg

 8. ali Says:

  http://www.ladda-upp.com/bilder/52304/dark

 9. ali Says:

  http://www.ladda-upp.com/bilder/52305/aasff

 10. nathaliestankar Says:

  Ali: Det finns inga bilder där

 11. joakim Says:

  är tillbaka i sverige nu. skönt springa runt naken o onanera på playan o i öknen på gran canaria…mmmm…. kåt igen. får väl gå på badhuset se på söta unga pojkar.i duscharna.annars läser jag simone de beauvoir just nu en feministbok rätt kul.

 12. joakim Says:

  hej, jag är rätt nöjd med min viktminskning som gör att jag kan bära lite damkläder igen. tex en jumper lite sommarfräch. gillar pastellfärger som är mjuka o kvinnliga. mitt behov att känna mig kvinnlig har gått i perioder parfymer, scarfs handväskor jumpers o lite annat. vad anser du om män i damkläder? tycker du det är fel? jag blir harmonisk i damkläder ibland.kläderna är ju så vackra ofta. mer färger snyggare modeller osv.vilka snygga handväskor det finns! och dyra! en kostade över 3000!!! köpte inte!nu kommer alla sööööta unga pojkar o killar på stan …mmm.

 13. joakim Says:

  äntligen soool o nakenbad naken promenad i naturen frilufts onani i sol och svala vindar. sensuell njutning naken sola ute o på balkongen.älskar sommar väder.

 14. joakim Says:

  hur många killar sväljer egen sats? vet du statistik? jag älskar det. i ansiktet o munnen. lutar benen bakåt och öppnar munnen. gillar faktiskt smaken ochså.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu